Σελίδες

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μίνι μπιζουτιέρα με ντεκουπάζ.

Καλημέρα...επιτέλους ξανά εδώ με φρέσκο υλικό μετά την ζημιά που έπαθα με τον σκληρό μου δίσκο. Σήμερα έχει ξαναχιονίσει εδώ στα Σπάτα και στην τριγύρω περιοχή.
Έφτιαξα μια μίνι μπιζουτιέρα με ντεκουπάζ. Είναι από παπιέ μασέ και την έβαψα με σπασίματα στο χρώμα και κόλλησα ρυζόχαρτο με λουλούδια. Μερικές φορές κάνω τέτοια κουτάκια δώρο βάζοντας μέσα καραμέλες και σοκολατάκια...








Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Καταστροφή.......έχασα όλα τα αρχεία μου.

Χθες χάλασε ο σκληρός δίσκος που είχα όλα τα αρχεία μου......καταστροφή σκέφτηκα, τι έπαθα.
Ξαναξεκινάω από το μηδέν.....Αυτά να είναι τα προβλήματα μου...ευτυχώς όλα τα άλλα είναι καλά.
Σήμερα Τσικνοπέμπτη θα φάμε σπίτι μαζί με την οικογένεια μου...Είμαι χαρούμενη που θα μαζευτούμε όλοι μαζί.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Wood frames png!

Καλημέρα. Σήμερα ξύπνησα το πρωί και είχε χιονίσει...αρκετά. Είναι Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και όλα είναι κάτασπρα...Τράβηξα μερικές φωτογραφίες καθώς κατέβαινα στα Σπάτα για να πάω στην δουλεία μου....Αν και θα προτιμούσα να καθόμουν σπίτι σήμερα, να κάνω κοπάνα και να ασχοληθώ με τις χειροτεχνίες και να χουζουρέψω...  Αλλά που....τέτοια τύχη. 

















Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ξύλινος δίσκος σερβιρίσματος με ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα.

Αγόρασα ένα ξύλινο δίσκο σερβιρίσματος σε φυσικό ξύλο τον έβαψα με βαφή κρακελέ και τον διακόσμησα με ντεκουπάζ από χαρτοπετσέτα. Η εφαρμογή της χαρτοπετσέτας με δυσκόλεψε αρκετά γιατί ήταν μεγάλη η επιφάνεια και η χαρτοπετσέτα τσαλακώνει εύκολα μπορεί να σκιστεί, είναι πολύ ευαίσθητη στην εφαρμογή της και συνήθως απλώνουμε την κόλλα στο ξύλο και αφού ακουμπήσουμε την χαρτοπετσέτα στην επιφάνεια, βάζουμε πάνω μια λαδόκολλα και σιδερώνουμε απαλά για να στρώσει και να μην έχει ζάρες.... Αυτό είναι το αποτέλεσμα που με πήρε σχεδόν 4-5 ημέρες για να γίνει.